Bataat soep met munt

Ingrediƫnten:

2 grote bataten, in blokjes, 1 liter kippenbouillon, 1 gesnipperd ui, 2 eetlepels kerriepoeder, 200 ml kokosmelk, takjes munt.


Bereidingswijze:
Verwarm in een pan wat olijfolie en fruit de kerrie en ui een paar minuten aan.
Voeg de bouillon toe en de gesneden bataten en laat ongeveer 10 minuten tot een kwartiertje koken tot de bataten zacht zijn.
Giet de soep op een zeef en pureer de ui en bataten in de magimixer.
Alles terug in de pan en voeg 200 ml kokosmelk toe, breng op nieuw aan de kook.
Giet in glaasjes waar fijn gesneden munt in zit, en serveer er naanbrood bij.

P1010089.JPG

Adres

Demmersdwarsweg 6
7614 LD Mariaparochie
tel.nr. 0546-865637
mobiel 06-48188860

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info

De foto's van 6-03 staan online.

Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860

of via email info@kookrijk.nl