Albondigas

Ingredienten:

550 gram rundergehakt, 20 gram mosterd, 1 ei, 0,4 gram nootmuskaat, 6 druppels tabasco, 5 gram zout, 1 gram peper, 40 gram paneermeel, 0,07 liter melk.

 

Bereidingswijze gehaktballen:

Meng alles met elkaar en maak balletjes van 25 a 30 gram. Bak deze in royaal olijfolie en boter mooi bruin aan.

 

Saus:

1 grote ui, 4 teentjes knoflook, 1 blik gepelde tomaten netto gewicht 400 gram. Als de balletjes bruin zijn voeg je de gesnipperde ui en fijngesneden knoflook aan, bak deze even mee. Voeg het blik tomaten toe en laat pruttelen, strooi op het laatst peper en zout over, en serveer om een lepel een balletje met royaal saus.

P1010102.JPG

Adres

Demmersdwarsweg 6
7614 LD Mariaparochie
tel.nr. 0546-865637
mobiel 06-48188860

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info

De foto's van 6-03 staan online.

Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860

of via email info@kookrijk.nl