Banderillas

Ingrediƫnten:

Gegrilde paprika in olie, 13 gamba 2 geperste knoflooktenen viskruiden, 13 kl. Augruken, 13 zilveruitjes.

Bereidingswijze:

Bak de gamba's kort in knoflook aan en strooi op het laatst wat viskruiden over.
Snijd de helft van de paprika in driehoek en rijg aan een prikker, de bereide gamba, augurk en zilveruitje en leg de banderillas op een schaal.

Gegrilde groene en witte asperges

Ingrediƫnten:

150 gram groene asperges, 150 gram witte asperges olie, 50 gram noten.

Bereidingswijze:

Schil de witte asperges goed met een dunschiller, de groene asperges voor de helft. Gril deze in een grilpan ca. 2 minuten in olijfolie, knapperig gaar en mooi bruin ruitpatroon.

Rooster de noten in een droge koekenpan lichtbruin, hak ze fijn en schep de noten door de aspergetips.
Breng lekker op smaak met notenolie, peper en zout. Zet klaar in bakjes.

P10100293.JPG

Adres

Demmersdwarsweg 6
7614 LD Mariaparochie
tel.nr. 0546-865637
mobiel 06-48188860

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info

De foto's van 6-03 staan online.

Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860

of via email info@kookrijk.nl