Calamares in bierbeslag

Ingredienten:

Calamares 7 stuks, 1 ei, 50 gram bloem, halve teen knoflook, halve sjalot, zout, beetje bier, olie om in te bakken.

 

Bereidingswijze:

Maak de verse calamares schoon, snijd in ringen. Klop het eiwit stijf, voeg later de bier en eidooier toe. Nu de bloem, knoflook en sjalot, zodat je glad beslag krijgt. Haal de calamares vlak voor dat het meegaat door het beslag. Bak deze 1 minuut in warme olie, en nazouten.

P10100173.JPG

Adres

Demmersdwarsweg 6
7614 LD Mariaparochie
tel.nr. 0546-865637
mobiel 06-48188860

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Info

De foto's van 6-03 staan online.

Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860

of via email info@kookrijk.nl