Börek / bladerdeeg met feta

Ingrediënten:

13 plakken bladerdeeg, 325 gram feta kaas, verse peterselie, 1 ei, sesam.

Bereidingswijze:

Prak eerst met een vork de fetakaas fijn.
Hak de peterselie fijn en voeg dit bij de fetakaas toe.
Het bladerdeeg snijd je in de lengte door het midden, leg met een eetlepel vulling aan de onderkant van het bladerdeeg.
De bovenste kant klap je dicht en de ijkanten kan je dichtdrukken met een vork.
In een aparte kom klop je het ei los en bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei.
Bestrooi vervolgens het geheel met sesam.
Het bladerdeeg op een bakplaat leggen en bak het 15 á 20 minuten op 200 graden in een
voorverwarmde oven.

P10100242.JPG

Info

De foto's van 6-03 staan online.

Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860

of via email info@kookrijk.nl