Zalmcourgettekoekjes

Ingrediƫnten:

300 gram courgette, 1 kg aardappelen, 600 gram zalm 1 ui heel fijn gesnipperd, zout en peper, dille 4 takken.

Bereidingswijze:

Rasp de courgette boven een zeef, bestrooi met zout en laat een haluurtje staan.
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken kook ze gaar.
Bak intussen de zalm in boter om en om aan, neem uit de pan laat afkoelen en verdeel de vis in vlokken.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn, knijp de courgette rasp uit tussen beide handen.
Fruit de uisnippers in wat boter en voeg de courgette toe. Roerbak kort tot de courgette beetgaar is.
Meng groente en ui bij de aardappelen, kruid met zout en peper.
Meng de vis en dille erdoor .
Vorm afgeplatte viskoekjes, leg ze een halfuurtje in de koelkast.
Bestuif ze met bloem en bak ze in een mengsel van boter en olie gaar enmooi bruin.

P1010021.JPG

Info

De foto's van 6-03 staan online.

Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860

of via email info@kookrijk.nl