Kikkererwten crêpe met lamsnek

 
Kikkererwten crêpe
300 gram boter, 3 eieren, 200 gram melk, 80 gram kikkererwten bloem, zout.
Smelt de boter, meng alle ingrediënten vervolgens met elkaar, bak 6 dunne pannenkoekjes van het beslag.
 
Lamsnek:
300 gram gegaarde lamsnek, 1 dl vleesjus, 1 stuk citroen, halve sinaasappel.
Hak de lamsnek helemaal fijn, rasp hier de schil van de citroen en sinaasappel doorheen, breng op smaak met zout, peper, vleesjus.
 
Yoghurt:
200 gram Griekse yoghurt, 2 takjes munt.
Roer de Griekse yoghurt los, pluk de blaadjes van de munt en snij deze fijn, roer de munt door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
 
Roulleau:
Neem een laag folie en leg dit op de werkbank, leg hierop de pannenkoek, smeer deze in met wat yoghurt en leg er dan wat aangemaakte lamsnek overheen.
Rol het dan vervolgens strak op tot een mooie rol, bewaar in de koelkast tot gebruik.
 
Serveren:
Snij de rollen in gelijke stukken, leg op 4 kleine borden, streep de saus op
ieder bord, serveer de stukjes ernaast. 
P101001611.JPG

Info

De foto's van 6-03 staan online.

Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860

of via email info@kookrijk.nl