Madeleines met ras el hanout.

 
Madeleine beslag:
60 gram bloem, 150 gram boter, 150 gram eiwit, 180 gram poedersuiker, 60 gram gemalen amandelen, 2 gram bakpoeder, 2 tl ras ela hanout.
Laat de boter smelten in de pan, verhit de boter tot hij licht kleurt en een nootachtige geur vrijgeeft.
Laat de gebrande boter terug koelen tot deze nog net vloeibaar is.
Vermeng de bloem, poedersuiker, amandelpoeder, ras el hanout en bakpoeder in de keukenmachine.
Voeg de eiwit langzaam toe, voeg als laatste de nog net vloeibare boter toe.
Leg in een spuitzak, spuit de massa in bolle matjes die ingevet zijn met pancoating, herhaal dit tot dat het beslag op is.
Bak de cakejes in een oven van 180 graden ongeveer 15 minuten, laat ze afkoelen.
 
Serveren:
In de top van kunstboompjes hangen.
P1010003.JPG

Info

De foto's van 6-03 staan online.

Aanmelden voor kookworkshops kan telefonisch 0648188860

of via email info@kookrijk.nl