Maak alle paddenstoelen schoon met een borstel, en snijd ze
Hak de gewelde porcini en voeg die aan de bouillon
Rasp de kaas, zet weg
Snijd de bleekselderij, en snipper de sjalotje, was de rucola
Fruit de sjalotten aan met de olie, voeg de bleekselderij en de fijn gesneden paddenstoelen
Voeg de risotto toe en fruit deze tot de korrel glazig wordt, blus af met de witte wijn en later de kippenbuillon, breng deze aan de kook en zet afgedekt met deksel 18 minuten in de oven van 170 graden
Maak de borden op door de gewassen rucolasla in een rondje op het bord, druppel truffelolie op de sla en plakjes truffel
Haal de pan met risotto uit de oven, proef of de gaarheid goed is, voeg de mascarpone en de geraspte kaas toe.
Bak de grof gesneden paddenstoelen en breng op smaak met peper en zout
Zet de rvs ring in het midden van het bord, schep de gare op smaak gemaakte risotto in de ring
Dresseer de gebakken paddenstoelen op de risotto, verwijder vooraf de ring