Bospaddenstoelen omelet met volkorenbrood

Bereidingstijd 8 minuten
Gang Lunch, Ontbijt
Porties 2

Equipment

  • Koekenpan, snijplank, borsteltje of papier, mes klein

Ingrediënten
  

  • 100 gram Bospaddenstoelen ( beukenzwam, oesterzwam, kastanje)
  • 35 gram Prei fijn gesneden
  • 4 stuk Eieren
  • 1 klontje Roomboter
  • 4 plak Volkorenbrood
  • 6 druppels Truffelolie
  • 1 takje Peterselie fijn gehakt

Instructies
 

  • Borstel de paddenstoelen schoon geen borstel pak een papiertje
  • Snijd de paddenstoelen grof
  • Bak de paddenstoelen aan in een koekenpan
  • Wat later de prei erbij en ook meebakken
  • Eieren met vork loskloppen
  • Na 4 minuten bakken, voeg je de losgeklopte eieren toe.
  • Vouw dubbel, en serveer met volkorenbrood, gehakte peterselie en druppels truffelolie.