Gegrild groentetaartje met Coburgerham
Equipment
- Oven, plaat, kookringen rvs, flesje, matje voor de oven of bakpapier
Ingrediënten
- 6 plak Coburgerham
- 1 stuk Courgette
- 1 stuk Kleine ui
- 1/2 stuk Aubergine
- 1 stuk Vleestomaat
- 3 stuk Knoflook
- 3/4 stuk Rode paprika
- 3/4 stuk Groene paprika
- 12 stuk Kersttomaatje (3 p.p.)
- Dressing
- 1 eetlepel Balsamicoazijn
- 1 eetlepel Notenolie
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel honing
Instructies
- Snijd de ui, aubergine, knoflook, paprika's, en tomaten fijn en giet er iets olijfolie op.
- Bak deze in 25 – 30 minuten gaar in de oven van 160 graden
- Leg 2 plakken dat een keer in de lengte is gesneden, op een bakplaat met matje en bak krokant op 160 graden in 20 minuten
- Kruid de kersttomaatjes met peper en zout en olijfolie, bak deze ook 15 – 20 minuten in de oven op 160 graden
- Snijd de courgette in de lengt in 4 dunne plakken, bestrijk met olijfolie en bak in een grillpan tot ze zacht aan
- Zet een rvs ring op het midden van het bord, bekleed met een plakje courgette en bekleed deze met een plak ham zodat de bodem van ham is
- Vul de ring met de gegrilde groente uit de oven en garneer met de tomaatjes en de krokante gebakken ham en giet de dressing er rond om heen