Opgerolde ham met rucola, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes

Hapje
Bereidingstijd 8 minuten
Gang Borrelhapje
Porties 4

Equipment

  • Snijplank, lepel, pan, amuselepel

Ingrediënten
  

  • 2 plak Seranoham
  • 8 blaadjes rucola
  • 2 stuk zongedroogde tomaatjes
  • 1/3 eetlepel pijnboompitjes
  • 1 eetlepel Creme fraiche

Instructies
 

  • Bak de pijnboompitjes in een droge pan licht bruin en laat afkoelen.
  • Was de rucolasla, snijd de gedroogde tomaatjes heel fijn.
  • Leg de plakken ham op de plank.
  • Strijk met de achterkant van de lepel een laagje creme fraiche op de ham.
  • Leg daarop de rucola en de fijngesneden tomaatjes en verdeel de pijnboompitjes erover.
  • Rol op en snijd het doormidden en leg op een amuselepel
Trefwoord Ham