Stroganoffsaus
Equipment
- Pan.
Ingrediënten
- 30 gram Ui fijn gesneden
- 70 gram Rode paprika fijn gesneden
- 70 gram Groene paprika fijn gesneden
- 2 gram Knoflook fijn gesneden
- 80 gram Champignons in vieren
- 15 gram Boter
- 25 gram Tomatenpuree
- 2 gram Paprikapoeder
- 0,3 dl Wodka
- 4 gram Bloem
- 1,5 dl Room
- 1/2 stuk Hete peper zonder pitjes
Instructies
- Bak de gesneden knoflook, ui, en paprika's aan in de boter
- Voeg later de schoongemaakte champignons (met behulp van een borstel) toe en bak deze mee
- Daarna de tomatenpuree en paprikapoedergoed meebakken.
- Flambeer met de wodka, voeg de bloem toe en laat garen
- Room toevoegen en op smaak brengen met de hete peper en zout.
- Erg lekker bij een rood stukje vlees