Bietenwrap met plant-based burger en groenten
Equipment
- koekenpan, spatel
Ingrediënten
- 4 stuk Bietenwrap
- 1/4 stuk IJsbergsla
- 1 kl. blikje Mais
- 1 kl.blikje Tomatenpuree
- 1 stuk Tomaat
- 1/4 stuk Prei
- 1/3 stuk Courgette
- 1/2 stuk Rode paprika
- 15 gram Rucolasla
- 3 stuk Bospeen
- 4 stuk Champignon
- 226 gram PLant based burger van beyond meat
- Sriracha chili sauce extra hot
- Wrapkruiden
Instructies
- Snijd alle groenten fijn, serveer de gesneden en gewassen sla in een bakje apart
- Bak eerst de vleesvervangende gehakt aan
- Voeg de gesneden groenten toe, en bak deze mee
- Bak de tomatenpuree goed aan
- Voeg de wrapkruiden en de mais toe.
- Verwarm de bietenwrap in de magnetron of in een pan
- Serveer de chilisaus er apart bij en de sla