Gegrilde eendenborstfilet met fleur de sel

Bereidingstijd 10 min
Gang Hapje
Porties 6

Equipment

  • Grilpan, scherp mes, aluminiumfolie

Ingrediënten
  

  • 1 stuk Eendenborstfilet
  • 1/2 stuk Volkorenstokbrood
  • Sel de fleur

Instructies
 

  • Leg de eendenborstfilet een half uur voor de bereiding uit de koelkast
  • Snijd het vet schuin in, en grill op de velkant in een grillpan.
  • Ongeveer 3 minuten aan beide kanten, voel naar de veerkracht als je de borst goed in kunt drukken is deze rood, hoe langer op de grill hoe gaarder de filet wordt
  • Heb je de gewenste veerkracht, wikkel de filet in aluminiumfolie en laat op een warme plek rusten.
  • Snijd het stokbrood en leg deze op een bord, snijd de eendenborstfilet in dunne plakjes en strooi er fleur de sel over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept